dissabte, 15 de maig del 2010

SORTIDA AL BERGUEDÀ



El passat 30 de maig de 2010 es va dur a terme la sortida al Berguedà. Tot i que va ser un grup reduït de persones l'excursió va anar molt bé. Tal i com es va programar, l'autocar va sortir a les 8:00h del matí de la plaça dels Vinyers i va arribar a l'hora programada al Santuari de la Gleva, a les Masies de Voltregà, on es va fer parada i es va esmorzar. A continuació el grup es va traslladar fins a Cercs per visitar el Museu de les Mines de Carbó i seguidament es va dinar a Sant Cornelli. Un cop dinat i de tornada cap a casa, es va fer la darrera visita al Monestir de Santa Maria de Queralt que es troba a Berga.

Associació de Veïns del Pla dels Vinyers

----------------------------------------------------------------------------------



Us informem que el proper 30 de maig de 2010 l'Associació ha organitzat una sortida al Berguedà per visitar el Museu de les Mines de carbó de Cercs i el monestir de Santa Maria de Queralt de Berga.

El programa de la sortida és el següent:

8:00H Sortida en autocar de la Plaça dels Vinyers. Esmorzar al restaurant del Santuari de la Gleva, a les Masies de Voltregà.
12:00H Visita al Museu de les Mines de carbó de Cercs.
14:00H Dinar al restaurant "Santa Barbara" a Sant Corneli. (Bon menjar i ball amb música en viu).
17:00H Visita al monestir de Santa Maria de Queralt, a Berga.
20:00H Arribada a Sarrià de Ter.

Preu per persona: 45€
Preu per soci: 40€ (màxim 2 places per soci)
Preu infantil: 30€ (fins a 12 anys)

En el cas que estigueu interessats, us heu de posar en contacte amb l'Àngel Ponsatí al telèfon 972 17 08 01 per formalitzar la vostra inscripció. Us recordem que la data límit d'inscripció finalitza el proper 25 de maig de 2010 i les places són limitades.