diumenge, 24 d’abril del 2011

FESTES I ACTIVITATS 2011



Després de celebrar l'assamblea general de l'associació i aprovar per unanimitat el planning de festes i activitats de l'Associació de veïns del Pla dels Vinyers, a continuació us les relacionem:


FESTA DE SANT JOAN- dijous, 23 de juny

CINEMA A LA FRESCA- divendres, 15 de juliol NOVETAT!!!

BOTIFARRADA POPULAR-dissabte, 16 de juliol



FESTA MAJOR-ESMORZAR POPULAR

MATINADES i XOCOLATADA


CARTER REIAL i XOCOLATADA

CONCURS ENGALANADA DE LLUMS DE NADAL

XOCOLATADA DE LA CAVALCADA DELS REIS




ACTIVITAT BENVINGUT NADÓ

EXCURSIÓ "ANEM DE MUSEUS A BARCELONA"

Com cada any, l'associació de veïns del Pla dels Vinyers us prepara una excursió turística. Aquesta vegada serà a Barcelona per visitar dos museus molt representatius de la ciutat condal el MUSEU DE LA MÚSICA i el MUSEU DEL FC BARCELONA.



Sortida dels nostres punts de recollida. Parada en ruta per esmorzar en un restaurant de Malgrat de Mar. Continuació de viatge fins arribar a la ciutat comtal on tenim previst visitar el Museu i les instal·lacions del Club Blaugrana. Veurem les diferents dependències, saló de trofeus, vestuari visitant, les banquetes, la llotja presidencial, etc. Finalitzant la visita a la botiga del club. Ja cap el migdia ens aproparem fins a Vallirana, per tal de dinar en un conegut restaurant. A la sobretaula gaudirem d'una estona de ball. Ja de tornada pararem de nou a Barcelona on tindrem ocasió de conèixer el museu de la música, una interessant visitaque ens permetrà conèixer els diferents instruments, partitures i endinsar-nos una mica en aquest fascinant món de la música. A continuació iniciarem el viatge de tornada cap a casa nostra.

Dia: Diumenge, 15 de maig

Preu:
Socis -> 50 €
No socis-> 55 €
Menors de 5 anys -> 42 €

Inclou:
Viatge en còmode autocar, esmorzar, dinar, entrada museu del barça i de la música, guia acompanyant.


Per inscripcions: Sr. Àngel Ponsatí- Telf: 972 17 08 01

BRUNYOLADA VINYERENCA


Continuant amb la iniciativa espontànea dels veïns i veïnes del barri del Pla dels Vinyers, el passat dimecres 20 d'abril la mainada va cuinar els millors brunyols de la setmana santa.

Gràcies a la col·laboració de pares i mares del barri, la canalla va poder apastar i preparar els brunyols i els més grans els van fregir. Un cop van estar freds, els més petits van tornar a participar en la seva elaboració, posant-los sucre. El resultat? uns brunyols deliciosos, esponjosos i riquíssims.




Una tarda molt dolça on els més petits van poder conèixer l'elaboració de fer els brunyols! i per suposat de menjar-los!

dissabte, 16 d’abril del 2011

RECOLLIDA D'OUS DE PASQUA ALS VINYERS

El divendres 15 d'abril de 2011 veïns i veïnes del barri es van aplegar al parc infantil de la plaça del Pla dels Vinyers per fer una activitat molt divertida amb la mainada del barri.

Per iniciativa d'algunes famílies del barri, es va organitzar la recollida d'ous de pasqua de la gallina màgica del barri del Pla dels Vinyers.

Una gallina que aquest any ha pensat donar-se un tomb pel nostre barri. Nens i nenes de totes les edats van arribar a la plaça amb el seu cistellet preparats per recollir els ous especials de la gallina vinyerenca. Ous daurats i de tots els colors de xocolata blanca i negre.



Però sabeu una cosa? aquesta gallina, té molta vergonya i no li agrada que ningú l'estigui mirant mentres està ponen els ous. Per això, tota la mainada la van deixar tranquila durant una estona i quant van arribar es van trobar tot el parc ple d'ous de tots colors i conillets daurats que s'amagaven en els racons més impensables.



Tots es van posar com bojos quant van veure la quantitat d'ous que havia post la gallina vinyerenca i després de buscar i buscar els nens i nenes del Pla dels Vinyers van emplenar els seus cistellets.



I després de menjar... la pintada d'ous. La canalla s'ho ha passat d'allò més bé pintant ous, amb pintures, purpurines i plomes de tots colors. En definitiva, una tarda entretinguda i divertida per als més petits del barri!

1000 VISITES!!! MOLTES GRÀCIES



1000 visites!! gràcies a tots/es que han fet possible arribar a aquesta fita i ajudar a consolidar aquest espai web informatiu de l'associació de veïns del barri del Pla dels Vinyers!

Moltes gràcies!


dissabte, 9 d’abril del 2011

VISITA AL CENTRE DELS VISITANTS

Avui dissabte 9 d'abril de 2011 dos membres de la Junta de l'associació del pla dels vinyers han tingut l'oportunitat de participar en la visita guiada i gratuïta del centre dels visitants que recentment ha obert les seves portes en el nostre municipi amb l'objectiu de donar-lo a conèixer a les entitats del poble.

En aquesta visita han participat un total de 30 persones totes elles involucrades en diverses associacions i entitats del poble.

El centre dels visitants pretén ser un espai on es doni a conèixer tot el necessari per anar de turisme a la nostra comarca, i que compta amb un munt d'espais interactius i audiovisuals que engresquen a voler conèixer el nostre patrimoni artístic, arquitectònic, natural i immaterial (festes i tradicions).

Una oportunitat que Sarrià de Ter ha sapigut aprofitar i desitjem que doni al nostre municipi l'opció de canviar el seu rumb. Des de la Junta de de l'associació us volem agrair que hagiu volgut compartir aquest bon moment amb tots nosaltres.

Més informació a: http://www.turismegirones.cat/cat/centre-de-visitans.html