dimarts, 23 de febrer del 2010

VII CONCURS DE LLUMS DE NADAL-2009

A continuació us adjuntem les fotos del VII concurs de llums de nadal del 2009 que va dur a terme, com cada any, l'associació de veïns del Pla dels Vinyers de Sarrià de Ter.


2 comentaris:

  1. Bon dia Alba,

    Primer de tot, moltes gràcies per participar en el nostre blog. Ens fa molta il·lusió rebre les vostres consultes o suggeriments.

    Referent a la teva pregunta, t'informo que el concurs va adreçat als socis i sòcies de l'Associació de Veïns del Pla dels Vinyers de Sarrià de Ter. És una activitat que l'associació duu a terme per a agraïr a tots els veïns i veïnes del barri que ajuden a engalanar els carrers durant el nadal. A principis del mes de desembre, fem arribar uns fulletons a totes les cases del barri on s'informa als veïns/veïnes que s'inicia l'activitat i que tal dia el tribunal passarà per les cases per avaluar les millors llums de nadal d'aquell any. La comunicació del resultat i el lliurament de premis es fa a la xocolatada que l'associació fa pel carter reial.
    Si no ets sòcia et podem fer arribar la nostra butlleta d'inscripció per donar-te d'alta a l'Associació (aviat la disposareu en aquest blog). Són només 10 euros a l'any!!
    Vine i t'acollirem amb els braços oberts!

    AVV PLA DELS VINYERS

    ResponElimina