dissabte, 16 d’abril del 2011

RECOLLIDA D'OUS DE PASQUA ALS VINYERS

El divendres 15 d'abril de 2011 veïns i veïnes del barri es van aplegar al parc infantil de la plaça del Pla dels Vinyers per fer una activitat molt divertida amb la mainada del barri.

Per iniciativa d'algunes famílies del barri, es va organitzar la recollida d'ous de pasqua de la gallina màgica del barri del Pla dels Vinyers.

Una gallina que aquest any ha pensat donar-se un tomb pel nostre barri. Nens i nenes de totes les edats van arribar a la plaça amb el seu cistellet preparats per recollir els ous especials de la gallina vinyerenca. Ous daurats i de tots els colors de xocolata blanca i negre.



Però sabeu una cosa? aquesta gallina, té molta vergonya i no li agrada que ningú l'estigui mirant mentres està ponen els ous. Per això, tota la mainada la van deixar tranquila durant una estona i quant van arribar es van trobar tot el parc ple d'ous de tots colors i conillets daurats que s'amagaven en els racons més impensables.



Tots es van posar com bojos quant van veure la quantitat d'ous que havia post la gallina vinyerenca i després de buscar i buscar els nens i nenes del Pla dels Vinyers van emplenar els seus cistellets.



I després de menjar... la pintada d'ous. La canalla s'ho ha passat d'allò més bé pintant ous, amb pintures, purpurines i plomes de tots colors. En definitiva, una tarda entretinguda i divertida per als més petits del barri!

5 comentaris:

  1. Genial, a partir de l'any vinent aquesta pot ser la 'tradicional' activitat de 'caçar' els ous de pasqua que deixa la gallina magica del Pla dels Vinyers.

    ResponElimina
  2. Ostres !!!!

    A mès des de l'associació li podem buscar un nom a aquesta gallina vinyarenca i ampliar l'espai de cerca procurant tancar els carrer central i posant elements de diversió. (llogar un castell inflable no es massa car ...

    Molt bè "fem barri, fem persones"

    ResponElimina
  3. M'encanta viure en aquest barri i sobretot veure els nens i pares gaudint d'aquests moments i participant en conjunt.
    Fa goig treure el cap i veure el parc amb tanta mainada!!
    FELICITATS per totes aquestes iniciatives.

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies a tots i totes pels vostres comentaris. Ens il·lusiona veure la vostra participació amb tot el relacionat amb el nostre barri!
    Vivim el barri del Pla dels Vinyers!

    AVV PLA DELS VINYERS

    ResponElimina